Palvelut

Klassinen hieronta

Hieronta on yksi maailman vanhimmista hoitomuodoista.  Hieronta onkin nykyään yksi yleisimmin käytetyistä hoitomuodoisa lihasperäisten vaivojen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.

Klassisen hieronnan vaikutuksia on helpottaa lihasjännityksiä, - kireyksiä ja kipuja, rentouttaa koko kehoa ja ennaltaehkäistä jännitystiloja, vähentää turvotusta ja poistaa kuona- aineita kehosta sekä vilkastuttaa verenkieroa ja parantaa lihasten hapensaantia.

Aromahieronta

Aromahieronta on eteeristen öljyjen avulla tehtävä lempeä hieronta. Jokaisella öljyllä on oma vaikutuksensa niin fyysisesti kuin henkisesti, jotkut öljyt rauhoittavat, toiset piristävät ja puhdistavat. Hoidon alussa valitaan asiakkaalle yksilöllisesti hänelle parhaiten soveltuva, hoitava öljy.

Hoito sopii erityisen hyvin mm. koko mielen että kehon rentoutukseen, stressivaivojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, erilaisiin vatsavaivoihin ja ruuansulatushäiriöihin, unettomuuteen ja nukkumisvaikeuksiin, stressin ja lihasjännityksen lievittämiseen, aineenvaihdunnan vilkastamiseen tai vain rentoutumiseen ja itsensä hemmotteluun.

Hoidon esteenä on: akuutti sairaus (kuten flunssa, kuume tai jokin tulehdus), raskaus, imetys, vakavat sairaudet (esim. syöpä, epilepsia, verenvuototauti, sydämentahdistin, verisuonitukokset, maksasairaudet), vakavat sydänongelmat, rokotuksen jälkeen viikon varoaika, psykoosi, alkoholin/huumausaineiden alaisena oleminen tai krapula, akuutit vammat. Nivelreuma, lihasreuma ja kihti, niiden olleessa tulehdusvaiheessa.

Tuntologi

Tuntologit ovat tuntoaistin ja läsnäolon ammattilaisia. Tuntologi ymmärtää kosketuksen merkityksen kokonaisvaltaisesti ja käyttää työssään oppimiaan metodeja.
Ihmisen aisteista tuntoaisti kehittyy ensimmäisenä ja säilyy läpi elämän.
Iho on ihmisen suurin elin ja sen kautta tulevat tuntemukset ovat erittäin merkittäviä. Tutkimuksissa on todettu kosketuksen, kuten hieronnan alentavan stressihormonien tasoa. Kosketuksella on osoitettu olevan pitkäaikaisia hyviä vaikutuksia ja merkitystä hyvinvoinnille.
Kosketus
- vapauttaa oksitosiinia, joka vahvistaa ihmisten välistä kiintymystä ja luottamusta toisiinsa
- lisää endorfiinien erittymistä, vähentäen kipua ja lisäten hyvänolon tunnetta
- stressihormoni kortisolin taso laskee, jolloin tyytyväisyys ja iloisuus lisääntyvät.


Hoidot ovat lyhyitä (n. 30min) vaikuttavia hieronta hoitoja. Hieronta hoitoon yhdistetään asiakkaalle sopivaksi valittu öljy, rentouttava musiikki, rauhallinen tunnelma, läsnäolo ja hoitava ilmapiiri.


Touch-hierontahoidot

Foot Touch

Asiakas pääsee rentoutumaan tuntologin käsitellessä jalat, jalkaterät sekä jalkapohjat. Samalla koko keho saa hoivaa, sillä jaloista löytyy vyöhykepisteet koko kehon alueelle, samoin kuin käsistä.


FaceTouch

Tämä kasvohieronta tuo rentoutusta kasvojen alueen lihaksille, jotka tekevätkin töitä huomaamatta läpi päivän! Kasvohieronnassa, kuten muissakin hieronnoissamme, käsitellään akupisteitä tuoden siten tasapainoa koko keholle. FaceTouch sisältää tarvittaessa kasvojen alkupuhdistuksen.


Hand Touch

HandTouch-käsihieronta on yllättänyt monet rentouttavuudellaan! Tässä hieronnassa asiakas voi olla istuaaltaan tai makuullaan kun hänen kätensä hierotaan hyvää tekevin ottein. Työtä tehneet kädet saavat ansaitsemansa rentoutuksen.


Mind Touch

MindTouch on päähieronta, joka rentouttaa ja laittaa veren kiertämään niin päänahassa kuin niskahartia-alueellakin. Jännitysten helpottaessa mielikin kirkastuu ja vilkaskin päivä jatkuu rennommissa merkeissä.