Palvelut

Klassinen hieronta

Hieronta on yksi maailman vanhimmista hoitomuodoista.  Hieronta onkin nykyään yksi yleisimmin käytetyistä hoitomuodoisa lihasperäisten vaivojen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.

Klassisen hieronnan vaikutuksia on helpottaa lihasjännityksiä, - kireyksiä ja kipuja, rentouttaa koko kehoa ja ennaltaehkäistä jännitystiloja, vähentää turvotusta ja poistaa kuona- aineita kehosta sekä vilkastuttaa verenkieroa ja parantaa lihasten hapensaantia.

Aromahieronta

Aromahieronta on eteeristen öljyjen avulla tehtävä lempeä hieronta. Jokaisella öljyllä on oma vaikutuksensa niin fyysisesti kuin henkisesti, jotkut öljyt rauhoittavat, toiset piristävät ja puhdistavat. Hoidon alussa valitaan asiakkaalle yksilöllisesti hänelle parhaiten soveltuva, hoitava öljy.

Hoito sopii erityisen hyvin mm. koko mielen että kehon rentoutukseen, stressivaivojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, erilaisiin vatsavaivoihin ja ruuansulatushäiriöihin, unettomuuteen ja nukkumisvaikeuksiin, stressin ja lihasjännityksen lievittämiseen, aineenvaihdunnan vilkastamiseen tai vain rentoutumiseen ja itsensä hemmotteluun.

Hoidon esteenä on: akuutti sairaus (kuten flunssa, kuume tai jokin tulehdus), raskaus, imetys, vakavat sairaudet (esim. syöpä, epilepsia, verenvuototauti, sydämentahdistin, verisuonitukokset, maksasairaudet), vakavat sydänongelmat, rokotuksen jälkeen viikon varoaika, psykoosi, alkoholin/huumausaineiden alaisena oleminen tai krapula, akuutit vammat. Nivelreuma, lihasreuma ja kihti, niiden olleessa tulehdusvaiheessa.